torstai 5. kesäkuuta 2008


Ensinnä esittelen uudet unileluni:












Laughing Hens tarjosi tätä alessa, ja sitähän oli sitten saatava. On niin järkyn pehmeetä ja ihanaa. Ja noista tulee Clapotis. Tai niitä on kyllä kuusi. Mun ensimmäinen Clapotis, mutta ei kyllä jää viimeiseksi. Hauska malli, tarpeeksi yksinkertainen tv-työksi.





Äidille piti saada syntymäpäivälahja. Löysin nurkista Garnstudion Cotton Viscosea sen verran, että sain väännettyä huvin. Nyt en muista enää mistä ohjeen löysin. (varmaan Ravelrystä) Äiti tykkäs.










Priimasta piti saada bambua, jota aiemmin ostin vaan hiplattavaksi, mutta nyt löysin sille ohjeen, Phiaro scarf viimeisestä Knitscenestä. Jostain syystä en vaan tajua että miten tuo tehdään, mutta eiköhän se selviä kun alkaa vääntämään...hahmottaisi sen varmaan jos joku piirtäisi sen paperille. Taas puuttuu joku osa aivoista. Mutta täytyy ensin saada Clapotis puikoilta.










Alpaca-neuletakki on valmis, siinä meni mitat jotenkin päin mäntyä. Kyllä sitä nyt pitää, mutta saumat ei kyllä kestä lähempää tarkastelua. :(

Laitan kuvia kunhan Mies saa kuvattua.





Meillä nautitaan kesäkelien lisäksi asukaspuiston puistoruokailuista. Kyllä pääsee äiti helpolla kun lautaselle lapataan valmista ruokaa.
Ja keinumisesta nautitaan myös.


2 kommenttia:

kio kirjoitti...

heips. nyt tulin vierailulle, kiva blogi sulla ja hyviä kuvia
t:katja

Jonna kirjoitti...

Oot hävinnyt! Kirjoita nyt ihmeessä meille kivoja lankajuttuja.

Bongasin sinut perheinesi (?) viime lauantaina espalla. Olin Papagenassa ja sä siellä lasin toisella puolen :D