sunnuntai 10. tammikuuta 2010

Ryhdistäytyminen

Ei selittelyitä. :)

Eilen oli Menita Outletin ensimmäinen neuletapaaminen, ja suosio oli suuri. Tuttuja ja uusia tuttavuuksia, toivottavasti taas ensi kerralla nähdään. Siis kahden viikon välein, seuraava 23.1., aina klo 12-16.
Katju ja Kristiina kertoi tästä myös.
Sieltä sitten tarttui mukaan ihanuutta.









Otin 11 kerää, ja lisää on saatava. Pitkien neuletakkien pakkomielle nääs. Väri on ihanan utuinen. (niin siis valeenpunainen kausi on ohi, nyt mennään vihreässä...)

Priiman neuleilloissa on ollut käsittämätön tuuri, koko viime vuoden vinguttuani etten koskaan voita arpajaisissa, on onnetar nyt suosinut 4 kertaa lyhyen ajan sisällä. Hienoa. Viime torstain voitto:



Aika hyvä eikö. :) Valoa ei ole, joten väri ei oiken tartu...se on oikein syvä luumu.

Ja sitten piti ostaa uutta lankaa, kun mukaan ottamani työ vaati liikaa aivosoluja (kirjoneuletta, ei ikinä enää, harkitsen purkua, siitä toisella kertaa)



tätä 3 kerää, kauluri ja pipo kiitos.

Ja pitkähköksi venyneen postaustauon aikana on meillä uusi ihanuus, ihmisen muodossa.





Tästä tää lähtee. :)




4 kommenttia:

Katju kirjoitti...

haa....samaa lankaa lähti myös mun mukaan.....ja hei...Priimassahan on upeita palkintoja....kiva kun jaksat pitää tapaamisia vaikka kotona on tuollainen ihku baby ;)

berlin kirjoitti...

Joo siis mä vasta kotona tajusin kuinka ihanaa toi on, ja että sitä pitää saada liiiiiisääääää.
Mies luuli että siitä tulee hänelle villapaita. Ehkä mun pitää sillekin sitten tehdä tuosta. Kurja varmaan neuloo niin paljon tosta langasta. ;)

Tiina kirjoitti...

Ihania lankapalkintoja!

berlin kirjoitti...

No älä muuta sano!! :)