sunnuntai 9. maaliskuuta 2008

Työn alla ja vähän lisää lankaa...


En oikein ymmärrä mitä päässä liikkui kun päätin tehdä neuletakin puoleen reiteen Garnstudion Silke-Tweedistä...siis lankahan on järjettömän ihana, mutta kun sitä nitkuttaa 2,5:n puikoilla, ja sileetä pintaa....noh, ehkä tekee hyvää välillä tehdä jotain kärsivällisyyttä vaativaa. Yleensä siis harrastan paksuja lankoja ja puikkoja. Mutku toi lanka on niin ihanaa. :)







Ei kai ole myöhäistä esitellä Wanhan Sataman kädentaitomessujen saalista. Joka on suppea mutta sitäkin herkullisempi.



3 kerää iiiiihanaa yllätys yllätys vaaleanpunaista Dropsin Alpakkaa, josta olisi tarkoitus tulla pitsihuivi, jotain haastavampaa kun fifi, mutta katsotaan nyt...





4 vyyhtiä Patagonia nature cottonia, joka on jo muuntautunut pojan neuleeksi. Tulee näytille heti kunhan saan napit ommeltua.

Esittelempä tässä yhden vähän aikaa sitten valmistuneen työn, jota esittelee takin omistaja, Herra Piupali.








Siis Elizabeth Zimmermanin Tomten Jacket, ostin Knitting Without Tears -kirjan tämän mallian takia, ja kannatti kyllä, siinä on hyviä ohjeita / vinkkejä / ajatuksia. Mainio ohje.
Nyt Mies haluaa samanlaisen.
Lankana Seiska veikka Raita, vajaa 300g.



4 kommenttia:

Jonna kirjoitti...

Ihana tuo Tomten!

berlin kirjoitti...

Jee, sä oot mun eka kommentoija! :) Toi on ihana takki, oli kiva tehdä ja tuntuu olevan tosi kätevä tommosen liikkuvan pienen päällä. Se joustaa joka suuntaan.

Vilma kirjoitti...

Tosi upea Tomten! Seiskaveikan raitaversio toimii tosi hyvin tuossa, ihanat värit.

Suolaaja kirjoitti...

Kylläpä on oikea herkkuhuppari. Taidan ottaa listalle tuon tomttenin... Kohta varmaan meilläkin koko perhe tonttuilee :D